Aftellen

Hoi allemaal,

Inmiddels kunnen we aftellen. Komende week de laatste 5 bestralingen en dan zit het erop. Naja voor zover het erop kan zitten met kanker, want het gaat natuurlijk nooit helemaal uit je leven.

De bestralingen lopen allemaal goed en hoewel het een heel gedoe is met reizen heb ik het gelukkig goed volgehouden.

Het bekende omkleedhokje van toestel 4

Het vocht is helaas nog flink aanwezig en doet ook best pijn inmiddels. Na de komende week bestralingen mag er weer vocht afgetapt worden dus dat ga ik dan ook zeker laten doen!

Verder is de hoofdpijn een weekje op vakantie geweest, maar sinds twee dagen weer terug. Dus nu is de vraag of het even een incidentje is of dat het toch door de hormoontherapie is en niet door de vitamine D. We kijken het nog even aan en hopelijk komt er snel duidelijkheid.

Ook was ik vorige week zondag weer een gezellig dagje op de spoedeisende hulp. Ik werd ’s nachts wakker met hevige buikkrampen en diarree en moest ook flink braken. Opzich geen ramp, maar de pijn werd in een korte tijd erger dus ze wilde me toch wel even graag checken. Dus zo gezegd zo gedaan en we zijn met z’n drietjes naar Leiden gereden. Gelukkig bleek het een virus te zijn en voelde ik me na een paar dagen al een stuk beter.

M’n haren, wenkbrauwen en wimpers zijn inmiddels ook weer terug en ik krijg ook weer wat kleur in m’n gezicht. Ik ben ook druk aan het solliciteren zodat de kleine man op het kinderdagverblijf kan blijven en wij ons niet in de schulden hoeven te werken omdat we geen kinderopvangtoeslag krijgen.

Nou dit was weer een korte update!

Liefs Mies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s