Wachten, wachten en nog meer wachten

Zoals ik in mijn vorige blog al schreef is het nu wachten tot het allemaal weer veilig genoeg is om alle therapieën op te starten. De Oedeemfysio begint volgende week rustig aan weer en over een tijdje ook de fysiofitness. Over de emdr therapie heb ik nog niks gehoord.

Al met al leverd de corona crisis een flinke vertraging op mijn revalidatie proces. Maargoed ondertussen nemen de schouderklachten toe en hoop ik dat ik geen blijvende beperkingen overhoudt aan mijn arm en schouder.

Verder wordt er door mijn ex werkgever flink gejaagd, omdat ze me snel uit de ziektewet willen hebben. Beetje onrealistisch nu mijn therapieën juist zo’n 3 maanden opgeschoven zijn en het eerste plan was om rond september te gaan opbouwen… ondertussen willen ze dat ik nu al begin met een soort stageplek zoeken waar ik dan voor 20 uur per week ga wennen. Niet echt haalbaar naar mijn idee, maar ik ga dit wel via mijn bedrijfsarts stoppen, want dit is natuurlijk gekkenwerk.

Ook had ik een aantal weken terug mijn halfjaarlijkse controles. Een Mammografie van mijn ‘gezonde’ borst. Een MRI scan en een echo. Ik ben met vlag en wimpel geslaagd, dus dat is erg fijn nieuws. Alleen het vocht blijft wel een dingetje, maar daar is niet zoveel meer aan te doen.

Ik heb twee weken geleden een hele fijne borstprothese uitgekozen en daarbij behorende bh’s en een badpak. Weer een stapje verder in het herstelproces.

Gerben begint per 1 juni bij z’n nieuwe baan, het aftellen is begonnen en voor zover ik weet heeft hij er veel zin in.

Dit was weer even een kleine update. Nu ga ik weer even ontspannen.

Liefs Mies!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s