7,5 jaar hormoontherapie

Yep, je leest het goed! 7,5 jaar dagelijks pillen slikken en om de 3 maanden een lekkere spuit in mijn buik🎊. Ik moet dus voor 7,5 jaar hormoontherapie voor bet optimale resultaat. De eerste 2 jaar zijn belangrijk om aaneensluitend anti-hormoontherapie te krijgen en daarna mogen we een pauze inlassen om onze kinderwens in vervulling te laten gaan🙏🏻. Dus dit advies gaan we netjes opvolgen.

Volgens de oncoloog heb ik de meest ideale uitslag voor mijn type tumor. De chemo heeft deels zijn werk gedaan en er was nog ongeveer 60% tumorweefsel gevonden in mijn borst. Er was wel duidelijk zichtbaar dat de chemo wat met de cellen had gedaan. Als je het zo leest lijkt dit slecht nieuws, maar juist als chemo heel goed werkt betekent dit dat de tumor vaak agressief is en dat moeten we niet hebben natuurlijk!

Maar goed alles is goed weggehaald en voor de zekerheid krijg ik dus wel bestraling in mijn oksel om te zorgen dat eventueel resterende kankercellen kapot gemaakt worden. Ik krijg blijkbaar een specifieke arts dus ik hoor volgende week pas wanneer ik bij hem terecht kan🤷🏻‍♀️.

Liefs Mies🙋🏻‍♀️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s